Newsfest 18/11/09: Årets Julvärd, Call Of Duty Film, Arbetsförmedlingens Dumheter, Världens längsta mord och Batman 3



Välkommen tillbaka till Newsfest, bloggen som letar upp det vildaste, intressantaste och mest annorlunda nyheterna på internet! Idag kommer vi att gå in på film, årets julvärd och det dumaste påhitt jag hört på länge. Så luta er tillbaka, drick ert kaffe eller ät era chips, och njut av framför allt videoklippet!

Kevin McKidd som gör rösten till Captian "Soap" MacTavish i Call of Duty: Modern Warfare spelen berättar att det finns chans till att vi får se en Call of Duty baserad film. Tydligen så ska jakten på skådespelare redan vara igång. Detta låter som en bra idé sålänge det inte blir en "amerikansk stolthets saga." Det blir nog så att jag får införskaffa CoD: Modern Warfare 2 för att hålla mig uppdaterad samtidigt som jag kan slå ihjäl ett par timmar.

Svt tillkännagav idag att Lisbeth Åkerman kommer att bli årets julvärd. Lisbeth är känd som nyhetsankare i Svt's Raport men kommer alltså i jul vara den som tänder det vita ljuset strax innan klockan tre. Även om Lisbeth inte är någon Arne Weise så tror jag att hon kommer göra ett bra jobb.


Arbetsförmedlingen tar nu våra pengar om vi inte jobbar tillräckligt hårt. Reglerna som finns, att man inte får ha arbetat på 90 dagar för att få ungdomsbidraget är helt bizarra. Det är alltså inte tillåtet att ta en timanställning och sedan få ungdomsbidraget som komplement. Så avancerat kan det väl inte vara att låta ungdomar redovisa sin arbetade tid och utifrån den få delar av bidraget om man fortfarande inte kommer över summan för bidraget själv? Med så pass hög ungdomsarbetslöshet måste ju ungdomar få möjlighet att arbeta när arbete finns.


Det är nu snack om en uppföljare till filmen Batman: The Dark knight. Ryktet säger att vi kan förvänta oss ett oficiellt uttalande och tillkännagivande av filmen i Januari. Filmen sägs skulla innehålla Batmans fiende Gåtan (The Riddler). Något som fortfarande är osäkert är om Nolan som regiserade de föregående två filmerna kommer att regisera även denna. Det är bara att hålla tummarna och hoppas på en lika stor succé som The Dark Knight var.

Den här filmen är lite lång (10 minuter) men det är något av det bästa jag sett på väldigt länge. Du som tittar på den kommer absolut inte att bli besviken. Orkar du inte titta på hela så titta åtminstonde på delar av den!


Kommentarer
Postat av: bloggtokigen

Bra Film

2009-11-18 @ 23:02:36
Postat av: Stefanie

o.O

Bästa tio minuterna idag!!!!!!!

2009-11-19 @ 13:47:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0