Newsfest 19/11/09: Scrubs Säsong 9, Google intervjuer, Facebook detektiv, Ledhund attackerad, Hur man ser om en serie behöver nya författare!


Mer Newsfest godis ikväll, direkt till en dator nära dig! Idag har vi promo'n inför nionde säsongen av Scrubs, en serie som jag bara älskar. Låt oss hoppas att kvalitén håller i sig även utan Zach Braff.

Hur många golfbollar kan du få in i en skolbuss? Eller, Hur mycket skulle du ta betalt för att tvätta alla rutorna i en hel stad? Det här är två av många frågor som kommer att få dig att känna dig väldigt dum. Och de kan tänkas ställas på en arbetsintervju. Google anställer just nu och olika sökanden har listat annorlunda frågor som de blev frågade. Kolla in det.

Polisen har uppenbarligen inte tid att undersöka svåra misshandelsfall längre. Antingen det, eller så behöver de nyanställa personer som inte är från stenåldern. En brittisk 20årig kvinna blev svårt misshandlad på en nattklubb och fick själv leta upp gärningsmannen. Polisen lade ner undersökningen för bilderna var för dåliga. Kvinnan lyckades hitta gärningsmannen via en gemensam kontakt på Facebook.

Har din favoritserie tappat stinget? Åker karaktärerna du följer iväg på semester? Reportern Doug Norrie på siten www.cinemablend.com har skrivit om fem tecken som tyder på att serien kanske borde förnya sitt författarteam. Jag känner själv igen en hel del han skriver om och måste hålla med. Intressant läsning!

Den här historien är bara bisarr. En ledhund tillhörande en blind kvinna blev attackerad och svårt skadad av en pitbull. Ägaren till den anfallande hunden hade inte hunden kopplad då den gick till attack. Efter ett enligt, till en början, tafatt försök till att rädda ledhunden så försvan hunder och ägaren utan att kolla hur det var med hunden. Polisen har fortfarande inte funnit mannen.

Scrubs startar upp sin nionde säsong tisdagen den 1a December. Tanken är att serien ska bli lite av en spin-off i "Frasier" anda. Zach Braff kommer att vara med i de sex första avsnitten för att göra övergången lättare. Mina förhoppningar är inte särskillt höga men jag måste erkänna att det finns flera karaktärer som skulle kunna göra en spin-off serie sevärd. Här kan du se Promo'n för Scrubs säsong 9.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0